1/8
PZ screenshot 0
PZ screenshot 1
PZ screenshot 2
PZ screenshot 3
PZ screenshot 4
PZ screenshot 5
PZ screenshot 6
PZ screenshot 7
PZ Icon

PZ

PZ
Trustable Ranking IconΈμπιστο
1K+Λήψεις
39.5MBΜέγεθος
Android Version Icon5.1+
Έκδοση Android
2.10.1(12-06-2024)Τελευταία έκδοση
-
(0 Αξιολογήσεις)
Age ratingPEGI-3
Λήψη
ΛεπτομέρειεςΑξιολογήσειςΕκδόσειςInfo
1/8

Περιγραφή του PZ

Χρησιμοποιήστε το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μέσο μεταξύ της Στουτγάρδης οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Με την εφαρμογή των "Pforzheimer Zeitung" και "PZ-news.de" μπορείτε να ζήσετε την περιοχή στο βόρειο Μέλανα Δρυμό με όλα τα νέα, τις βασικές πληροφορίες, τις αναλύσεις, τις ιστορίες με πολυμέσα και διαδραστικό τρόπο. Η καθολική εφαρμογή προσφέρει διαδικτυακές ειδήσεις και την ψηφιακή εφημερίδα σε ένα. Ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα στη σελίδα ειδήσεων του "PZ-news.de" και μεταβείτε στο e-paper εντός της εφαρμογής και κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα εκεί ως ψηφιακός συνδρομητής. Διαβάστε την αυριανή εφημερίδα στην απογευματινή έκδοση του e-paper και περιηγηθείτε στο ψηφιακό αρχείο εφημερίδων μας, το οποίο πηγαίνει πίσω στην πρώτη έκδοση του PZ την 1η Οκτωβρίου 1949.


ΝΕΑ:


Η εφαρμογή χαρτογραφεί τη σελίδα ειδήσεων του "PZ-news.de", της διαδικτυακής πύλης του "Pforzheimer Zeitung", ένας προς έναν. Θα λάβετε ειδήσεις, βασικές πληροφορίες, αναλύσεις και ιστορίες από το Pforzheim, το Enzkreis και τμήματα της περιοχής Calw, που προετοιμάζονται χρησιμοποιώντας τοπική δημοσιογραφία υψηλής ποιότητας. Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει επίσης βίντεο, γκαλερί εικόνων, ζωντανά tickers, διαδραστικά γραφικά και αναφορές πολυμέσων. Επιπλέον, σας παρέχουμε επίσης τα πιο σημαντικά πράγματα από τη Γερμανία και από όλο τον κόσμο.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ PZ PLUS:


Οι ψηφιακοί συνδρομητές μας έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Ως συνδρομητής, μπορείτε να εγγραφείτε στην εφαρμογή και στη συνέχεια να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα άρθρα, τα βίντεο, τις γκαλερί εικόνων ή τις αναφορές πολυμέσων.


ΠΥΛΕΣ:


Η εφαρμογή σας μεταφέρει σε πύλες όπως "Mourning", "Jobs" ή "PZ Forum". Ωστόσο, για να μεταβείτε σε αυτές τις σελίδες, πρέπει να εγκαταλείψετε την εφαρμογή.


ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Ένας μεγάλος χώρος για ειδικά θέματα και θέματα υπηρεσιών όχι μόνο σας προσφέρει προσανατολισμό και σας βοηθά στην καθημερινή ζωή. Επιπλέον, η ευημερούσα οικονομία στο βόρειο Μέλανα Δρυμό βρίσκει τη θέση της εδώ.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:


Επισκεφτείτε την πύλη εκδηλώσεών μας "stadtklar.de" μέσω της εφαρμογής. Χιλιάδες ημερομηνίες εκδηλώσεων παρατίθενται και περιγράφονται εδώ. Διατίθεται επίσης υπηρεσία εισιτηρίων εδώ.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ:


Θέλετε να ενημερώνεστε με e-mail πρώτο πράγμα το πρωί για τα πιο σημαντικά νέα στο "PZ-news.de"; Στη συνέχεια, εγγραφείτε στην εφαρμογή για το δωρεάν ενημερωτικό μας δελτίο, το οποίο δημοσιεύεται κάθε μέρα. Τα βράδια της Πέμπτης υπάρχει ειδικό ενημερωτικό δελτίο για οικογένειες.


EPAPER:


Το εικονίδιο εφημερίδας στην επάνω γωνία της εφαρμογής σάς μεταφέρει στην ηλεκτρονική έκδοση του "Pforzheimer Zeitung". Ως ψηφιακός συνδρομητής, δεν μπορείτε μόνο να διαβάσετε το τρέχον τεύχος με υψηλό βαθμό φιλικότητας προς τον χρήστη. Από τις 21:00 θα λάβετε και την απογευματινή έκδοση της εφημερίδας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα άρθρα στο e-paper χρησιμοποιώντας μια λειτουργία ήχου. Και τα τρία τεύχη του PZ είναι διαθέσιμα για λήψη: Κύριο τεύχος Pforzheim, Mühlacker και Northern Black Forest. Ένας πολύ ιδιαίτερος θησαυρός είναι το ψηφιακό αρχείο εφημερίδων μας, το οποίο βρίσκεται επίσης στην εφαρμογή. Εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε σε θέματα που εμφανίστηκαν από το πρώτο PZ την 1η Οκτωβρίου 1949. Όλα τα συμπληρώματα της εφημερίδας καθώς και το τηλεοπτικό πρόγραμμα rtv και το lifestyle περιοδικό «Land&Leute» μπορούν επίσης να ληφθούν από το e-paper.


ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:


App Plus (8,99 € / μήνα – πρώτος μήνας δωρεάν):

Απεριόριστο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων άρθρων Plus στο PZ-news.de

Λιγότερες διαφημίσεις

Η πρόσβαση γίνεται μέσω της εφαρμογής PZ. Η χρήση άλλων συσκευών είναι δυνατή μόνο εντός του λογαριασμού καταστήματός σας.

App Digital (25,99 € / μήνα):

Ηλεκτρονικό χαρτί για tablet & smartphone

Απογευματινή έκδοση σε ηλεκτρονικό χαρτί: Οι πρώτες σελίδες είναι διαθέσιμες από τις 9 μ.μ. την προηγούμενη ημέρα

Ηλεκτρονικό αρχείο με τεύχη από την 1η Οκτωβρίου 1949

Απεριόριστο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων άρθρων Plus στο PZ-news

Η πρόσβαση γίνεται μέσω της εφαρμογής PZ. Η χρήση άλλων συσκευών είναι δυνατή μόνο εντός του λογαριασμού καταστήματός σας.


Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς: στείλτε μας email στο internet@pz-news.de ή βαθμολογήστε μας στο κατάστημα. Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Η "εφημερίδα Pforzheim" σας

PZ - Έκδοση 2.10.1

(12-06-2024)
Άλλες εκδόσεις
Τι νέο υπάρχειKleinere Korrekturen.

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές ή βαθμολογίες! Για να αφήσεις την πρώτη,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Εγγυημένα Καλή ΕφαρμογήΗ εφαρμογή αυτή πέρασε τη δοκιμή ασφάλειας για ιούς, malware και άλλες κακόβουλες επιθέσεις και δεν περιέχει απειλές.

PZ - Πληροφορίες APK

Έκδοση APK: 2.10.1Πακέτο: de.meyle_mueller.pz
Συμβατότητα Android: 5.1+ (Lollipop)
Προγραμματιστής:PZΠολιτική Απορρήτου:http://www.pz-news.de/dse-pzapp.htmlΔικαιώματα:34
Όνομα: PZΜέγεθος: 39.5 MBΛήψεις: 5Έκδοση : 2.10.1Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2024-07-03 10:59:53Ελάχιστη Οθόνη: SMALLΥποστηριζόμενα CPU: x86, x86-64, armeabi-v7a, arm64-v8a
Αναγνωριστικό Πακέτου: de.meyle_mueller.pzΥπογραφή SHA1: 81:23:60:3E:3E:66:BD:61:26:9A:1C:18:A0:5B:F2:BB:2B:EF:BC:8BΠρογραμματιστής (CN): Kirill ShashkovΟργανισμός (O): IntexSoftΤοποθεσία (L): GrodnoΧώρα (C): BYΠολιτεία/Πόλη (ST):

Τελευταία έκδοση του PZ

2.10.1Trust Icon Versions
12/6/2024
5 λήψεις39.5 MB Μέγεθος
Λήψη

Άλλες εκδόσεις

2.9.4Trust Icon Versions
25/7/2020
5 λήψεις39 MB Μέγεθος
Λήψη

Εφαρμογές στην ίδια κατηγορία

Μπορεί επίσης να σου αρέσουν...